Macedonian change

Error

×

Состанок

Main page / Главная / Раскази / Состанок

[Unknown string ""]

Содржина

   

  Гледам на твојата слика. Минута… две… внимателно гледам, во ништо не се фокусирам, вниманието почнува да талка полека, сликата оживува, сликата почнува да трепери, да ти плива пред очите, …стојам пред софата, на која ти лежиш. Не знам – каде да се движам. Бев подготвен да седнам до тебе, кај твоите нозе. Седам до тебе ти ги подигнуваш нозете за да ми направиш место, мојата рака одеднаш се пружа кон твоите нозе и ги држи нив – не сакам да ги оттргнеш нив од мене. Токму тогаш умот ми се лизга кон твоите нозе, следејќи го движењето на рацете… оди над колената од твојата лева нога, која лежи на десната… пурпурни онови се пред моите очи тоа е бјата на положбата на твојата нога, едвај се ниша од моите движења… одеднаш почнувам да ја чувствувам тежината на твоите нозе, чувствувам како ја притиска другата нога, го земам внимателно со левата рака твоето стапало, а со десно – малку погоре – на глуждот и правам обид како да сакам малку да ја подигнам, за да таа тежина стане пореална, а потоа одеднаш ме погодува топлина – се чувствувам како да сум исполнет со оган – ја чувствувам топлината таму – помеѓу твоите бутови, каде што се допираат. Јасно се чувствува како се потиш помеѓу бутовите – премногу е топло за да ги задржиш нозете заедно… Како тоа го чувствувам? Не знам – веројатно со срцето. Правам мал напор, ја подигам твојата нога и ја ставам на моето колено. Со левата рака, јас се уште те држам за стапалото, а раката ми е исполнета со вкусот на твоето стапало – не ја движам раката – таа сама лизга по ногата – и стои, и лизга… моите прсти ги допираат твоите, се припиени со нив, нешто ме притресува – поточно – вибрациите се јавуваат меѓу нив, а после тоа се појавува топлина која с шири од твоите бутови… јасно ја чувствувам на својата рака вкусот на ногата, како да сум ја лижел со јазик… жешко ми е… со другата рака ги прегрнувам твоите прсти на нозете и сваќам, убаво ми е така… нежно ротираш на каучот, легната на грб, другата нога не наоѓа место и јас и помагам да легне на моето колено. Главата ти е фрлена наназад, но тоа не е поради фотогеничноста, сега е тоа јадрото на енергијата, која се бори од точката на контакт помеѓу раката и ногата, продира низ твоето тело и те прави пристапно-слатко да се исправиш… твоите колена се едвај раширени – беспомошно страсни… мојата рака лизга по нив, го чувствувам твоето колено… но се враќам назад… ритамот се зголемува… кој ритам? Ритамот на што? Не знам – тоа е ритамот на тишината е ритамот на удирањето на топлината во градите. Го земам твоето стопало со двете раце, го привлекувам кон своето лице, го притиснав стапалото кон мојот образ…, јасно го почувствував вкусот на твоето стапало, како да сум го лижнал со јазик… како да… не ми се допаѓа тоа – како да… сакам всушност, да го почувствувам вкусот… што се однесува до јазикот, тој… возникнува искра во мене, треперам од струен удар и истото се случува и со тебе, твоето колено се собира од мускулните грчеви, морам да ја земам ногата со сила… поминувам со мојот јазик по твоето стапало – многу бавно, уживам во тој толку невин и толку жесток сексуален акт, ја чувствувам твојата кожа под хулахопките, го чувствувам твојот вкус… тој оди надолу, нежно ги обвива моите гради, мојот стомак, подолу… се е опфатено од страста на вкусот… ја лижам шуплината помеѓу твоите прсти, а тоа е речиси неподносливо… ти ги грицкам прстите малку со заби… ти се тресеш цела, нежен врисок… и гледам дека во просторот меѓу твоите нозе – таму, во длабочина, се запали огнот… тоа е за да го задоволи растечкиот столб од оган во мојот стомак… тоа е уште само чувство, тоа е само прв налет на ветрот пред ураган… но веќе е видлива неговата моќ, која ќе се расплетува во просторот на нашите тела и души…

  Кога легнувам да спијам, јас те гушкам, и започнувам веднаш да те чувствувам. Не ти сметам да спиеш – само нежно те допирам по градите. Тоа е почеток:). И тогаш не можам да му одолеам на допирот на градите со усни, јазикот поминува помеѓу градите. Но, ни тоа не можам да го издржам долго време – лежам на тебе, твоите раце се мои, а усните – наши… тие не можат да живеат одвоено – тоа за нив е едноставно невозможно – не смеат. Го бакнувам твојот образ, нос, чело, но и тоа ми е малку, а јас како верно куче ти го лижам лицето и не можам да запрам, и од ова во тебе се раѓа нешто… што ги шири твоите нозе, се заробени со моите, ме привлекуваат, ме принудуваат – брзо, сега, ајде, дојди… Јас уживам во фактот што чувствувам како твоите силни нозе ме привлекуваат… да ја послушам нивната волја, јас се одделувам од твоите усни, седнувам, твоите нозе ме фаќаат и не толерираат било какво одложување, јас ги ставам моите раце на колковите и ги држам. Ми се приближуваш многу блиску – не постои поблиску – блиску – тоа е само од внатре… јас знам – што сакам, се држам на своите раце и чекам на тебе – ги кревам твоите нозе, земајќи ја секоја страна на глуждот, ме прегрнуваш со нозете за да се соочиш, и не чекаш… немам повеќе сила да чекам, но чекам… и твоите раце го наоѓаат мојот полов орган, твоите прсти го забележуваат и почнуваат да треперат од возбуда која произлегува од него. Изнемоштен од чекање, почнувам нежно да се движам, и тој почнува да се лизга во твоите раце. Ти го притиснуваш цврсто кон долниот дел на стомакот, и неговото лизгање веќе не е толку нежно – оддалечувајќи се малку, ти давам малку можност да се навалиш малку надолу, а тој нежно те држи жешка и влажна. Ги спуштам твоите нозе, тие олежат стресно и еластично, јас сум стиснат од нив како клешти, ги фаќам твоите раце, бидејќи не можев да се тргнам од нив, беше невозможно и чувствувам како твоите тупаници одат малку горе малку доле – следејќи го движењето на мојот пенис, чија топлина низ прстите доаѓа до мене. И еве чувствувам дека сум на влезот. А сепак – преодолевам повторно – додека се туркам нанадвор ја ставам раката над… со моите прсти ги туркам усните и веднаш се наводенуваат – сакам да го знам вкусот – се тргам подалеку и одам меѓу твоите нозе, но твоите раце ме бараат мене, а потоа се вртам и легнувам на тебе. Сега и јас и усните и рацете можат да го најдат се тоа што тие посакувале да… Ги ставам рацете под твојот задник и тој се подига, ги допирам твоите усни со моите, ја вовлекувам твојата влага, лижам помеѓу со јазикот, го допирам отворот, која во спазматична страст се собира, а потоа повторно се отвора – со врвот на јазикот, нежно пробивам… и во тој момент добивам напон се собирам, затоа што твоите раце грчевито држејќи се за мојот пенис, му дале можност на твојот јазик – и јас не можам повеќе – го притиснувам повеќе тоа што не може да се нарече пенис – го припивам својот пламен кон твоите усни, тие полека се отвораат, јас одам внатре, и јазикот ми е во тебе со тоа и нашите звуци се спојуваат… Не сме способни да направиме ништо – јас сум во тебе – не, ние сме еден во друг и лежиме, со чувство како нашите души влегуваат едни во други, како што не беше можно претходно. Го мрдам мојот јазик во круг, во внатрешноста на тебе, и чувствувам како твоие забите копаат во мене, додека јазикот нежно е притиснат. Мрднам, и твоите раце лежат директно на мојот задник, издигајќи се и паѓајќи со нив, ти ги стискаш толку силно…

   

  Ако не е ова, што го започнавме – ние би можеле да доживееме десет пати оргазам, но тоа не е за нас – лежам покрај, ги бакнувам твоите брадавици – нежно ги грицкам – се прегрнуваме – се тресеме од страст. Би требало да заспиеме, да би се разбудиле утре и да почнеме одново, но со поголема енергија и љубов. Може ли да има сон кога сме толку возбудени? Како можеме да спиеме, кога нашите тела се испреплетени, кога си подготвена со заби да го изедеш ќебето кое не покрива, да би го гледала моето тело, кога не сакаш да владееш – не – сакаш да силуваш. Сакам да се нафрлам на тебе, да ти ги врзам рацете, раширам нозете – непристојно, вулгарно – да се нафрлам кон тебе со сета своја страст – да вриснеш од дивото задоволство, да те зграпчам за градите и држејќи те – да се внесувам во тебе се додека твојот врисок не стане стенкање, во завивање, додека не ти се појават солзи во твоите очи, и тогаш ќе се приврзам кон тебе и ќе се гледаме во очи, се додека тишината не доживее експлозија. Ако не бевме во можност да сториме нешто повеќе, ние би го направиле тоа… но сеуште ќе можеме да заспиеме – ќе се научиме да заспиеме кога телата ни се енергични, а душата затреперена, да би се разбудиле утре и да продолжиме по својот пат… утре – звучи малку наивно, бидејќи ние се будиме за еден час подоцна и се фрламе еден во друг, да би се повлекле повторно и повторно да заспиеме и разбудиме повторно…

   

  Дали е тоа твојот сон или не е сон? Пенисот, кој излегува надвор од вагината – целиот со менструална крв – тоа е нож кој излегува од срцето. Брадавиците со боја на крв и крв со боjа на брадавиците. Нозете раширени и малку свиткана во колената – стапалата, расфрлани беспомошно на страна… Очите почнуваат да ти шетаат нејасно од страстите, ноздрите, осетливи и чувствителни од допирот на јазикот, устата половина отворена, во која се гледа влажниот розов јазик, кој се уште го има вкусот на пенисот, чии вкус и сваќање баш за тоа дека тој сака да сврши на тој начин – во устата – сето тоа создава посебна тензија и сензуалност. Неговите усни, кои лизгаат по ногата, ти ги гризе твоите прсти, допирајќи ги нежно и цврсто со јазикот. Ти го ставаш во уста возбудениот полов орган, кој има малку простор во твојата уста и мораш да го зграбиш со раката, еластичната глава лизга по твојот јазик до грло, престанува и почнува да се движат подалеку кон усните и повторно се стреми подлабоко кон грлото, неговиот цврст задник кој се движи горе доле, ги ставаш рацете на него, го зграпчуваш со своите нокти и одиш надолу…, се слуша нежно стенкање кога твојот прст се лизне во отворот и малку продира длабоко… и кога ќе се донесеш до целосно лудило од неговиот топол јазик, кој го гали твојот клиторис и усните, прстите, кои се веќе во тебе – нежно, но сепак доста чувствително го грицкаш неговиот пенис, тој како разјарен коњ н може повеќе да издржи, станува кон твојата уста и одеднаш млаз на топла сперма… и главата стисната од твоите бутни мускули во еден единствен удар и твоите стомачни мускули, кои се чини дека ги притиснуваат од тебе твојата страст и силата, и неговите раце кои ги гушкаат колената и гради, фатени од оган од страст, и брадавиците кои станале цврсти и неверојатно чувствителни, дури и на нежниот допир на стомакот…

  Како ми беше добро со тебе денес… нашата љубов – се е толку природно и толку убаво – како играта на дивите зајци на ливада под сонцето. Како цутот на вишната… Тоа е толку неверојатно – да се добие највисокото еротско задоволство и воедно естетска радост, и веднаш мојата мисла се радува, која нежно не допира и играјќи се врти во своите ликови, асоцијации, ги гледа неверојатните парадокси и неочекуваните и кристалните врски, моето срце зрачи само себе во тебе, целото мое битие – тоа е само музички инструмент – аелова харфа, на која свири ветрот на твојата љубов… и нашите звуци се спојуваат и не постои ништо излишно. Ти веќе спиеш, а јас скришно те откривам и те гледам… дишеш мирно, твоите гради… како ме привлекуваат сега… среќна си – ти спиеш! Јас многу, многу тивко – само за да не те разбудам – ги допирам со усни, твоите брадавици… ги земам во уста и едноставно ги држам… го откривам ќебето од тебе – мене ми е премногу топло – нема да замрзнеш… колку си убава… ги бакнувам твоите раце од дланката до лактот, од лактот до рамото… што да правам со својот пенис… тој е веќе нестрплив… ги допирам со него твоите бутови и полека… нежно – многу нежно ја ставам на тебе својата нога и се припивам со својот пенис кон тебе цврсто… ти спиеш… ги допирам твоите усни со моите усни и седам до тебе на колена. Преубава си… твоето тело дури и во сон воздивнува страст… твојата рака лежи на неа… ја симнувам од неа и со носот правам дупката помеѓу стиснатите нозе. Како таму мириса… мирис… каков благослов што ти беше толку уморна и не отиде во бањата! Го дишам сето тоа со полни гради, ги исполнува белите дробови, се задлабочува во мојата крв, како дел од моето тело… како крадец, како ноќен крадец, украдов бакнеж на твоето колено, се спуштам подолу – кон твоите стапала – така сакам да ги сакам… и мојот образ веќе ја чувствува нежноста на твојата кожа, и моите усни, се прилепуваат кон неа… ја кревам твојата нога и ја преместувам на друго место… и тогаш во мојата глава доаѓа прекрасна фантазија – седам до нејзината глава и со пенисот го допирам нејзиното лице… тоа е неподносливо… ги допирам со него твоите очи, твојот нос, усни, Седнувам над тебе, главата нежно ги допира твоите усни… каде наоѓам сила да издржам во тоа, не знам… го земам пенисот во својата рака и ги допирам твоите усни…повеќе..повеќе..сакам внатре… само да не те разбудам тебе… моите прсти продираат меѓу твоите усни, ги туркаат забите, полека… многу полека… и еве сега веќе можам, но не можам да се одлучам, пенисот застана на самата граница и еве влегувам…влегувам…затаив… го гледам твоето лице… својот пенис, потечен, надуен, но својот пенис јас го гледам само половина… и одеднаш, го чувствувам допирот на твојот јазик и милувањето на твоите усни.. но не, ти не се разбуди… ти како мало дете само ја цицаш твојата цуцла… тоа е… како да издржам… ја гризам својата усна и чувствувам крв… само тоа е отрезнувачки за мене… почнувам многу бавно и многу нежно да се движам – не можам да ги одвојам очите подалеку од твоето лице, од твоите усни, во кои е мојот пенис и се повлекува назад.. најверојатно сонуваш добар сон..:) можеби го сонуваш токму тоа што се случува. Гледам во твоите очи, пробивам зад затворените капаци и гледам… гледам… да, гледам… дека сонуваш како спијам, а ти нежно со усните ми го допираш пенисот… го лижеш со јазикот, лакомо го лижеш, јазикот работи насекаде, тој ужива во вкусот на страста што ја имал во вечерните часови… го триеш носот од пенисот, допирајќи ја со усните неговата влажна глава, бавно ја спушташ твојата глава, го земаш во себе и нежно го грицкаш… ја чувствуваш неговата цврстина, и тебе, исто така, ти доаѓа во главата луда мисла – се спушташ подолу, легнуваш кај моето меѓуножје, ми ги бакнуваш колената, толку е тешко да се тргнеш од нив… префинетата убавина на јако машко колено… ја гризеш ногата над коленото и мускулите под твоите заби почнуваат да реагираат… се искачуваш малку погоре, нетрпеливо ги шириш моите нозе, се наведнуваш нежно, го земаш во рака, го подигнуваш, се спушташ доле… го поминуваш со јазик… двајцата се тресеме – јазикот полека ме разгалува… и така сака внатре… кој што го сонува? …одамна веќе не го знам тоа.. можеби – мојот сон да биде и твој сон… нежно легнувам над тебе, го чувствувам под себе твоето тело, мојот пенис ја допира твојата нежна вагина, отидов малку пониско… во сон тоа е можно… во сонот… тоа е се како во сон… веројатно… гледам во твоето лице и чувствувам како таму попушта… како се шири и затвора.. толку заспано… толку ненамерно податливо кон мене… и сега нејзините усни се разделиле, и таму… таму тропски предели, колку влажни… лизгајќи се внатре – тоа е секунда работа, но јас тоа го растегнувам за цел час… седнувајќи, ги ставам нозете на твоите нозе и ги стискам нив… сега твоите нозе се цврсто споени, стиснати… лежам над тебе, те прегрнувам околу вратот, ги затворам очите, се опуштам… просто само лежам над тебе… скоро невино… бавно лизгање… бескрајно бавно лизгање… каде?… сум се лизнал во некој друг свет… тоа дури и не е сон… ние сме тука и двајцата заедно – ние сме заедно – сонце, трева, бистра вода… ние седиме на брегот на потокот… ти замавна со нозете надолу, јас те гушкам од позади и ја бакнувам твојата коса… Нашите раце се наоѓаат едни со други и се замрзнуваат… вечноста не гледа и ни завидува на нашата моментална среќа… силни луѓе со сини очи поминуваат и ни се насмевнуваат на нас и ние им возвраќаме со насмевка… таа смеа се слуша над нас како сребрен гром и од небото почнува да паѓа златен дожд, лесен златен поток… светот одеднаш се помрднува и ги отвара своите безбројни димензии, и погледот пробива насекаде – станува се тоа што го гледа… и безброј трансформации се случуваат со нас во тој единствен момент на непостигнатото…